Las Fierbinti 24 Decembrie 2019 (Episod special de Craciun)

Urmăriți in premiera serialul de comedie Las Fierbinti Online (Episod special de Craciun) 24 Decembrie 2019. Acest serial va fi difuzat Marti, de la ora 20:30 la Pro TV.

Loading…

Server II

Server III

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 27 Online

Serialul Las Fierbinți revine cu un nou sezon, spre bucuria a milioane de români. Sezonul 16 Las Fierbinți va fi difuzat mai curând decât te-ai aștepta și poți spune că țara o s-o ardă iar pe comedie, conform sloganului PRO TV. Personajele tale preferate, Celentano și Firicel se întorc pe micile ecrane, ca să-ți facă serile din timpul săptămânii mai puțin plictisitoare atunci când vii de la muncă.

Un lucru e clar în cazul PRO TV. Nu se prea bate în traficul de online cu alte site-uri, dar în ceea ce privește audiențele TV, este în top, iar asta datorită serialului Las Fierbinți și a Știrilor PRO TV.

Las Fierbinti Sezonul din 24 Decembrie 2019

În principiu, cele mai apreciate personaje sunt Celentano și Firicel, pentru că românul se identifică, în general, cu cei doi – comportament, stil de viață etc. De fapt, acesta este și motivul pentru care milioane de români iubesc acest serial. Nu e sofisticat, deci e foarte ușor de înțeles și mai este presărat pe ici pe colo cu unele replici profunde.

Un bilanț realizat de Pagina de Media arată că cel mai vizionat episod din ultimul sezon a fost cel din luna februarie, intitulat Floare de colț. A fost urmărit de aproape 3 milioane de telespectatori din toată țara. Dintre aceștia, vreo 600.000 sunt telespectatori tineri. Serialul este foarte popular și la oraș. Episodul cu pricina a fost vizionat de 1,4 milioane de români din mediul urban. În general, zece cele mai vizionate episoade n-au avut mai puțin de 2,5 milioane de telespectatori.

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 27

Tot potrivit Paginii de Media, serialul de comedie va reveni pe micile ecrane din această toamnă, mai exact, chiar din luna septembrie.

Producția va avea premiera pe 10 septembrie (marți), de la ora 20:30. Iar serialul este programat, ca și până acum, în zilele de marți și joi, de la 20:30. Dacă te-ai obișnuit cu banalitatea subiectului, fii fericit, se anunță că noul sezon nu va aduce nimic special.

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a spus Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano. (sursa: impact.ro)

Actori Las Fierbinti Sezonul 16

Vasile (Gheorghe Ifrim)
Giani (Constantin Diță)
Bobiță (Mihai Bobonete)
Dorel (Mihai Rait Dragomir)
Robi (Leonid Doni)
Dalida (Ecaterina Ladin)
Gianina (Anca Dumitra)
Celentano (Adrian Văncică)
Firicel a lu’ Cimpoaie (Cuzin Toma)
Ardiles (Mihai Mărgineanu)
Aspirina (Mirela Oprișor)
Mitică Coman (Radu Gabriel)
Doru (Iulian Postelnicu)
Moș Peleus (Horațiu Mălăele)
Rapidoaica (Maia Morgenstern)
Nicu Rață (Marius Chivu)
Brânzoi (Ion Ionuț Ciocia)

Un comentariu la „Las Fierbinti 24 Decembrie 2019 (Episod special de Craciun)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *